Renovering af hus

Renovering af hus præcis som du drømmer om

Trænger dit hus til at blive renoveret og moderniseret som følge af mange års slitage eller et ønske om et mere moderne og lyst hjem?

Drømmer du om at få renoveret og moderniseret dit hus?

Uanset hvad dine ønsker og behov er til en renovering af dit hus, så står vi hos Tømrermester Palle Christensen klar til at udføre arbejdet.

Vi tilbyder renovering af hus i både Årslev, Ringe, Odense og på hele det øvrige Fyn, og vi står dermed også klar til at hjælpe dig med at få den husrenovering, som du drømmer om.

5 fordele ved at lade os stå for din husrenovering

Der er en række fordele ved lige netop at lade os stå for at renovere dit hus. Her ønsker vi især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at vælge vores tømrerfirma til arbejdet:

  • Vi sikrer dig professionelt håndværk i højeste kvalitet
  • Vi tilbyder en service, der er helt i top
  • Vi har øje for detaljen
  • ​Vi kan udføre alt inden for tømrer- og snedkerfaget
  • Vi lægger vægt på det grundige forarbejde, så vi sammen finder frem til den bedste løsning.

Hvad koster renovering af hus?

Det er meget individuelt, hvor meget det koster at renovere et hus. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende renoveringsarbejdet er. Skal du for eksempel have udskiftet alle husets døre og vinduer? Skal du have lagt nyt tag? Eller ønsker du en energivenlig efterisolering? Måske drømmer du om en totalrenovering af hus kombineret med en ombygning eller en tilbygning?

​Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig og din bolig. Når løsningen er fundet, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

​Vi tilbyder renovering af hus med fokus på det gode håndværk og den gode service, og vi gør det til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Ring til os på telefon (+45) 4031 2868 eller send en mail til pallechr@pc.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 4031 2868
pallechr@pc.dk