Døre og vinduer

Professionel udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer eller døre? Så kan vi tilbyde flere forskellige løsninger for både private og erhverv i Årslev, Ringe, Odense og resten af Fyn.

Skal ud have foretaget montering af vinduer eller døre?

Ved renovering kan vi blandt andet stå for montering af vinduer, termoruder, glaslister, tætningslister, lavenergiruder samt beslag. Hos Tømrermester Palle Christensen giver vi desuden 10 års garanti på alle KPK-døre og vinduer. Vi har desuden også stor erfaring med udskiftning af døre.

Vi sænker din varmeregning med udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer bliver som det meste andet slidt med tiden, og de kan blive en magnet for kulde og fugt. Det kan mærkes på din varmeregning, og derfor kan det være en god ide med udskiftning af døre og isætning af nye vinduer.

Hos os får du et gratis og uforpligtende energitjek, hvor vi beregner din årlige besparelse ved udskiftning af vinduer til en mere energivenlig løsning. På denne måde kan du få et overblik over, om det kan betale sig for dig, at udskifte dine døre og vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen på udskiftning og montering af vinduer er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:

  • Valg af materialer
  • Kvadratmeter
  • Om det skal være døre eller vinduer efter specialmål
  • Om det skal være en færdigløsning

Hjælp til montering af vinduer eller døre? – kontakt os

Har du nogle spørgsmål til udskiftning af døre eller vinduer, så kontakt os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt. Vi kører også gerne ud til dig til en uforpligtende besigtigelse af din opgave, for at drøfte dine ønsker og behov til din renovering. Heraf udarbejder vi fast pris og tilbud. Vi vejleder også om energibesparende produkter, så du får dem mest optimale løsning til dit hjem. Du er velkommen til at ringe på tlf.: 40 31 28 68 eller skriv til os på e-mail.: pallechr@pc.dk.

Kontakt os i dag

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Ring til os på telefon (+45) 4031 2868 eller send en mail til pallechr@pc.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 4031 2868
pallechr@pc.dk