Nyt tag

Forny boligen med et nyt tag​

​Står du med et tagprojekt, så vil vi rigtig gerne hjælpe. Vi tilbyder nyt tag for private og erhverv på hele Fyn, herunder i Odense, Årslev og Ringe.

Søger du en erfaren tømrermester?

Hos Tømrermester Palle Christensen har vi gennem de sidste 30 år udført mange opgaver med tag og tagudskiftning.

Vi tilbyder de bedste tagløsninger, og har du brug for nogle splinternye ovenlysvinder eller hjælp til at opsætte en kvist, så du kan få et mere oplyst hjem, så står vi også klar. Vi udfører reparationer og byggeri af nyt tag. Uanset om det drejer sig om enkelte tagsten, der er faldet af, eller om hele taget skal skiftes, rykker vi ud.

Tegltag er en god løsning ved nyt tag

Tegltag er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste at vores kunder vælger, når de skal have tagudskiftning. Teglsten er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Denne løsning er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Oftest holder de mellem 60-100 år, og herefter kan de fleste af stenene stadig genbruges lang tid efter.​

Betontagsten i høj kvalitet

​Betontagsten er også et populært tag på det danske marked og en tagtype, som vi laver rigtigt mange af i vores arbejde med lægning af nyt tag. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere, og man får meget for sine penge.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for en tagudskiftningafhænger af flere forskellige faktorer. Det kan blandt andet være:

  • ​Størrelsen på taget
  • Valg af tagmateriale
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer
  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb

Ønsker du en konkret pris på lige netop dit nye tag, er du meget velkommen til at kontakte os. Den rette løsning til dig afhænger af det du ønsker og har brug for, og derfor står vi klar til at rådgive, så du får det rigtige tag.

​Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 40 31 28 68, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail på pallechr@pc.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Ring til os på telefon (+45) 4031 2868 eller send en mail til pallechr@pc.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 4031 2868
pallechr@pc.dk