Montering af solceller på fladt tag, saddeltag eller lignende

Vi har stor erfaring og har altid fokus på tilfredse kunder

​Leder du efter en tømrer, som tilbyder montering af solceller? Så kan vi hjælpe dig. Hos Tømrermester Palle Christensen ApS har vi over 40 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi monterer solcelleanlæg på alle slags tage.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder bliver tilfredse. Derfor forlader vi aldrig en opgave, før kunden er 100% tilfreds med den udførte opgave. Vi kører ud til kunder i blandt andet Ringe, Odense og alle andre steder på Fyn.

Få gratis strøm i hjemmet og minimer CO2-udledningen

​De høje elpriser og det større fokus på klimaet får flere og flere husejere til at montere solcelleanlæg. Dermed kan du hjælpe med at minimere CO2-udledningen og samtidig få gratis strøm. Det kræver naturligvis en større eller mindre investering.

Vi tilbyder montering af solceller, og det kan være på tagpap, tegl og alle andre materialer. Desuden kan det være et fladt tag, et saddeltag eller en tredje tagtype. Vi tilbyder råd og vejledning om at vælge den rette løsning, hvor vi også tager hensyn til, at det ikke bliver til gene for naboerne.

Der er mulighed for at vælge et hybrid solcelleanlæg, altså et solanlæg med batterilager. Dermed kan du gemme den eventuelle overskydende elektricitet fra dagtimerne til om aftenen og om natten, når solen er gået ned.

Få et uforpligtende tilbud på montering af solceller

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at få et solcelleanlæg. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit hus og dit tag. Her kan vi gennemgå dine ønsker og behov. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på montering af solceller.

Søger du en erfaren tømrermester?

Kontakt os gerne allerede i dag for et godt tilbud på dit kommende renoverings- eller byggeprojekt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmetre eller nyt tag?

Hos Tømrermester Palle Christensen ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os!

Kontaktinformation

Tømrermester Palle Christensen ApS

Møllehøjvej 60 5792 Årslev

Telefon: +45 4031 2868

E-mail: pallechr@pc.dk

CVR-nummer: 30283228

facebook-app-symbol

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Der tages forbehold for ændringer.

Mails besvares alle dage.

Garantiordning​

Tømrermester Palle Christensen ApS er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti - din garanti for veludført tømrerarbejde.