Udskiftning af vinduer udføres professionelt​

Er din vinduer og døre nedslidte og trænger de til en udskiftning? Så kan vi tilbyde flere forskellige løsninger for både private og erhverv i Årslev, Ringe, Odense og resten af Fyn.

Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister, lavenergiruder samt beslag. Vi giver desuden 10 års garanti på alle KPK-døre og vinduer. Vi har desuden stor erfaring med montering af døre.

Vi sænker din varmeregning med nye døre og vinduer

Døre og vinder bliver som det meste andet slidt med tiden, og de kan blive en magnet for kulde og fugt. Det kan mærkes på din varmeregning, og derfor kan det være en god ide med udskiftning af vinduer.

Hos os får du et gratis og uforpligtende energitjek, hvor vi beregner din årlige besparelse ved udskiftning af vinduer til en mere energivenlig løsning. På denne måde kan du få et overblik over, om det kan betale sig for dig at udskifte dine døre og vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen på udskiftning af tag er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:

  • Valg af materialer
  • Kvadratmeter
  • Specialmål eller færdige løsninger

Vi kører gerne ud til dig til en uforpligtende besigtigelse af dit tag for at drøfte dine ønsker og behov til den forestående renovering. På baggrund heraf udarbejder vi fast tilbud. Desuden vejleder vi om energibesparende produkter, så du får det mest optimale løsning til dit hjem. Du er velkommen til at ringe på 40 31 28 68 eller skriv til os på mail pallechr@pc.dk.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

★ ★ ★ ​★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på​ Facebook

​Firmaoplysninger

Tømrermester Palle Christensen 

​​CVR: 30283228

Her finder du os

Møllehøjvej 60

5792 Årslev

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 31 28 68

E-m​ail: pallechr@pc.dk

​Vi er medlem af: